Вівторок, 16 Квітня, 2024

«Європейський квартал» у Харкові

Інтернет-технології з кожним днем займають все більше місця в нашому житті. Здавалося б, не існує чогось такого, до чого не доторкнулася рука «айтішника», проте ІТ-індустрія не припиняє нас дивувати.

Нещодавно в Харкові, повідомляє kharkov-future.com.ua, відкрили котеджне містечко для представників ІТ-сфери. Котеджі, розміщені в Київському районі, носять назву «Європейський квартал». Для Харкова це перший проект житла такого типу, побудований за західним зразком.

Як зазначають власники, така ідея виникла після спілкування з представника харківського ІТ-кластера, до складу якого входить більше 70 компаній, навчальних закладів та організацій. Концепція передбачає створення житлових умов, які будуть максимально зручними для представників середнього класу.

Потенційний мешканець «Європейського кварталу» може розраховувати на власну ділянку площею 10 сотих, один із трьох видів котеджів (площа від 120 до 152 квадратних метрів), до яких буду підведені абсолютно всі комунікації, а також прокладена нова  асфальтована дорога. Територія знаходиться під охороною.

«Ми створили місце, де спеціалісти та представники ІТ-послуг зможуть провести спільний відпочинок на природі. До речі, поруч із котеджами знаходиться хвойний ліс та річка Харків. До міста можна дібратися всього за 10 хвилин», – прокоментував представник компанії.  

Як бачимо, квартал побудований в екологічному районі, що в наш час надзвичайно важливо. Тому таку локацію не можна не зарахувати до очевидних переваг та факторів, які вплинуть на рішення купівлі житла в цьому містечку.

На сьогодні в котеджі уже заселились перші мешканці і вже відчули «плюси» такої купівлі. Власники «Європейського кварталу» сподіваються, що це лише початок і незабаром містечко стане таким же об’єднуючим фактором для «айтішніків», як і ІТ-кластер.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.