Четвер, 28 Березня, 2024

Квартири для інвестицій в Одесі

Компанія «Будова» – це сучасний забудовник з багаторічним досвідом, один з лідерів галузі в регіоні, особливо що стосується якості і надійності об’єктів. Мало яка вітчизняна будівельна компанія може похвалитися 30-річною історією і при цьому відмінною репутацією. Основа подібної ефективності діяльності – максимальна якість виконуваних робіт і одночасно впровадження сучасних будівельних технологій. Саме тому нерухомість в Одесі від забудовника «Будова» – це вигідне капіталовкладення.

Принципи діяльності компанії «Будова»

Головний принцип роботи – це абсолютна якість і надійність споруджуваних об’єктів. Спочатку діяльність компанії замислювалася таким чином, щоб максимально наблизити стандарти якості до європейських, а будівельну галузь України – до світової. Для досягнення цієї мети компанія зберігає кращі традиції вітчизняного будівництва, співпрацюючи з провідними українськими будівельними та конструкторськими інститутами, і в той же час освоює передовий світовий досвід в галузі, особливо що стосується використовуваних матеріалів і технологій спорудження будівель.

За роки діяльності компанія заробила значне реноме, яке підтверджує ефективність і дієвість принципів її діяльності. Забудовник успішно займається будівництвом не тільки житлових, але і промислових об’єктів, всі об’єкти тут https://budova.ua/sales/realty-odessa/. До послуг «Будова» вдаються і тоді, коли необхідно будувати об’єкти культури і місця громадського значення. Серед інших принципів роботи компанії – максимальна відкритість і комунікація з клієнтами та бізнес-партнерами, а також ідеальний стан проектно-кошторисної документації.

Застосовувані технології

Новобудови компанії «Будова» будуються із застосуванням таких інноваційних технологій:

  • Тунельна опалубка – це сталева опалубка перекриттів монолітного типу, яка забезпечує відмінну міцність несучих конструкцій. Несучі конструкції з використанням такої технології виходять максимально надійними, та ще й сейсмостійкими.
  • Сертифіковані матеріали для тепло- і звукоізоляції від провідних європейських виробників роблять квартири теплішими, до того ж вони високотехнологічні і абсолютно екологічно безпечні.
  • Встановлювані підлоги характеризуються високою стійкістю до різного роду пошкоджень і деформацій, практичні в експлуатації і мають відмінні експлуатаційні властивості.
  • Використовуваний склофібробетон має стійкість до руйнування, яка в 15-20 разів вище, ніж у звичайного бетону.

Здані новобудови

Чудовим прикладом якості, впровадження надійних технологій і сучасного дизайну можуть бути наступні новобудови в Одесі, вже здані в експлуатацію забудовником:

  • ЖК «Апельсин» на Середньофонтанській – зразок сучасного стилю і яскравих рішень. Жити в такому будинку буде комфортно кожному, хто цінує цілеспрямованість, активність і рішучість. Будинок складається з трьох секцій і оснащений підземним паркінгом, безшумними швидкісними ліфтами та індивідуальними котельнями на даху.
  • Житловий будинок на Осипова – приклад того, наскільки ідеально сучасна споруда може «вписатися» в класичну архітектуру міста. У 9-поверховому будинку є квартири площею від 47 до 96 м², зона офісних приміщень і паркінг. Опалення забезпечує індивідуальна газова котельня.
  • ЖК «Альтаїр» на Люстдорфській дорозі – вражаючий приклад сучасної міської архітектури. Цілий ряд 22-поверхових новобудов як би переносить в інший світ – туди, де спокійно, надійно і максимально комфортно.

Об’єкти, що будуються

Значна кількість житлових комплексів від компанії «Будова» в Одесі ще знаходиться в процесі будівництва, але вже зараз можна стверджувати, що вони будуть зразком сучасної архітектури і відмінним середовищем для забезпечення якості життя кожного, хто вирішить придбати нерухомість в такій новобудові. Безсумнівно, правильним і вигідним рішенням буде вже зараз купити квартиру в Одесі в одному зі споруджуваних житлових комплексів:

  • ЖК «Омега» на Толбухіна – це 6 сучасних висоток з вражаючим дизайном, розташовані в районі з розвиненою інфраструктурою. Це територія, що охороняється, з дитячими майданчиками та підземним паркінгом. Будинки оснащені безшумними швидкісними ліфтами, автономним теплопостачанням і системою резервного електропостачання.
  • Житловий комплекс на Єврейській призначений для тих, хто цінує класику, так як розташований в історичному центрі міста і за своїм архітектурним стилем відмінно «вписується» в навколишнє середовище. 7-9-поверховий будинок має територію, що охороняється, 2-ярусний підземний паркінг, майданчики для відпочинку і спорту, обладнані тренажерами, а також резервний електрогенератор.
  • ЖК «Скай Сіті» на Варненський – лідер продажів, так як розташований в самому центрі комфортного району. Як і на інших об’єктах забудовника, близько до комплексу територія, що охороняється і майданчики для відпочинку, є підземний паркінг, автономне теплопостачання і резервний електрогенератор.
  • ЖК «Михайлівське містечко» на однойменній вулиці – це 10 висоток поверховістю 18-20 поверхів. Є паркінг, дитячі та спортивні майданчики, зелені газони, і все це на власній упорядкованій території, що охороняється площею 25 000 м2. Також це якісна і затишна нерухомість, побудована за останніми технологіями.
  • ЖК «Мандарин» на Канатній – це два 24-поверхових будинки, оформлені в яскравому дизайні. Сучасні технології забезпечують відмінну тепло- і шумоізоляцію квартир. У будинках є автономна система опалення, підземний паркінг, резервне електропостачання і швидкісні безшумні ліфти.

Якщо жити в Одесі, то краще в Приморському районі. Якщо купувати нерухомість, то краще в якісній і сучасній новобудові – саме такі житлові комплекси будує компанія «Будова». Повний перелік об’єктів ви можете переглянути на офіційному сайті budova.ua/sales/buy-apartment-odessa.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.