Субота, 27 Липня, 2024

Новий метод оплати послуг водопосточання

Уже в лютому 2019 роки українці отримують нові квитанції про оплату водопостачання.  Детальніше про реформу і зміни в оплаті розповість Kharkov-Future.

 Відтепер всі оплати за воду розподіляється між усіма квартирами будинку.  Це було пов’язано з великою кількістю боргів громадян по несплаті.  Так, наприклад, тепер люди, які платили тільки за свої комунальні послуги, будуть так само нести на своїх плечах неплатників.  Методика була затверджена 22 листопада, але вступила в силу тільки зараз.  А так же, стало відомо про те, що завдяки реформі населення України, яке не має лічильників за холодну воду отримають тепер ще й відсотки за тих, хто не оплачує холодну воду зовсім.
 Субсидії працюють тільки для тих, у кого є заборгованість перед державою максимум в 300 гривень.  Однак, це означає ще так само і те, що більше 50 відсотків населення України частково не оплачує комунальні послуги, або ж не оплачує зовсім.  Це пов’язано з високими тарифами і неможливістю населення здійснювати плату за них.  Так, наприклад, за січень 2019 року харків’янам прийшли квитанції за оплату комунальних послуг в 4-5 тисяч гривень в середньому по місту.

 Таким чином, в Україні проводяться нові реформи, які ставлять лічильник не на квартиру, а на весь будинок повністю.  І тепер нікому ніякі хитрощі не допоможуть, платити будуть всі однаково, як і буде розподілятися на весь багатоповерховий будинок.  Цю реформу прийняли ще восени, однак, почала працювати вона тільки зараз, так як в січні і в лютому у всіх будинках були встановлені дані загальні лічильники водопостачання.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.