П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Харків зустрічає великий футбол

Завтра, 14 лютого, закінчується зимове футбольне міжсезоння в Україні – свій перший офіційний матч у 2019 році Донецький «Шахтар» проведе в четвер. У поєдинку 1/16 фіналу Ліги Європи «гірники» прийматимуть представників німецької бундесліги, «орлів» з Франкфурта-на-Майні, «Айнтрахт».

Як стало відомо kharkov-future.com.ua, з початку тижня на стадіоні ведуться планові роботи з підготовки стадіону до прийому вболівальників. Планується прийняти приблизно до 25 000 уболівальників обох команд.

На стадіоні очікується значна підтримка гостей – з Німеччини буде організовано, як мінімум, п’ять прямих чартерних авіарейсів. Для контролю і координації роботи всіх служб, що будуть забезпечувати безпекуна стадіоні, в Харків німецьких фанів будуть супроводжувати їх поліцейські, стюарди і співробітники клубу по роботі з уболівальниками. Також близько 2200 українських правоохоронців забезпечуватимуть порядок на стадіоні і в місті.

До Харкова прибудуть близько 3 тисяч уболівальників німецького «Айнтрахта», які вірять на продовження переможної серії своїх улюблених «орлів» в майбутньому матчі.

Найпотужніший противник гірників здобув перемогу в усіх матчах на стадії групового турніру Ліги Європи, займає п’яту сходинку в Бундеслізі, це все вказує на високий рівень фахової підготовки футболістів.

39 років тому, 17 вересня 1980 року «Шахтар» вже протистояв «Айнтрахту» і обіграв тоді суперника з рахунком 1: 0. Гол забив з пенальті нападник гірників Віталій Старухін.

Ще раз нагадаємо, що матч відбудеться на багатофункціональному стадіоні ОСК «Металіст» у Харкові, поєдинок стартує о 22:00.

За повідомленнями sinoptik.ua очікується похмура погода, до 6 градусів морозу. А для зручності уболівальників до 01:00 15 лютого продовжить свою роботу метрополітен, так що всі пасажири зможуть дістатися після матчу додому громадським транспортом.

У продажу ще є квитки від 50 до 6500 гривень.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.