Четвер, 25 Квітня, 2024

Запущено прямі рейси із Харкова до ОАЕ

Тепер з Харкова є прямі сезонні рейси в ОАЕ, які будуть регулярно літати в Шарджу з березня по середину травня.  Детальніше розповість Kharkov-Future.

 Літаки будуть відправлятися в Шарджу щосуботи.  Виліт буде здійснюватися о пів на одинадцяту ранку за місцевим часом з українського Харкова, а зворотні рейси – о без двадцяти хвилин сім вечора з аеропорту Арабських Еміратів.  Програму проводить лоукостер України SkyUp Airlines.  Переліт триває чотири години, а вартість починається від 4000 гривень в одну сторону з ручною поклажею.

 Шарджа – культурна столиця Еміратів, розташована поруч із Дубаєм в Перській затоці.  Середня вартість в готелі становить 1500-2000 гривень, а в п’ятизірковому – близько 3000. Вона вважається більш консервативною, однак, туристів від цього не зменшується.

 Крім цього, планується введення прямих рейсів з Харкова в Дубай.  Вони будуть запущені поле ремонту в дубайському аеропорту.  За словами представників лоукостера, Харків збільшив пасажиропотік за минулий рік на дев’ятнадцять відсотків, і тепер він вважається найбільш перспективним в цьому плані.  Так само генеральний директор компанії Євген Хайнацкий поділився, що тепер основна мета компаній – зробити подорожі і авіаперевезення доступнішими для українського населення.

 Нагадаємо, що в 2019 році вперше з’явилися прямі рейси з Харкова до Шарджі, а так само це вперше пряме з’єднання Об’єднаних Арабських Еміратів і Харкова через авіаперельоти.  Після запуску прямих регулярних рейсів з Харкова в Дубай планується ще більший пасажирообіг в аеропорту Харкова, і залучення нових кампаній та інвестицій.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.