Середа, 8 Травня, 2024

Хуртовина: ситуація на дорогах

Зимовий, неймовірно сніговий циклон прийшов: як і було обіцяно синоптиками та прогнозами, Харків став епіцентром хуртовин та снігів.  Kharkov-Future розповість про ситуацію на дорогах і про техніку, яка очищає місто і всі шляхи до нього від снігу.

 По дорогах міста їздять великі бульдозери, середнього розміру екскаватори і снігозбиральні машини, які прибирають сніг.  Водіїв міська влада попередила, що машини на дорогах, в даний час, залишати не можна, оскільки, вони ризикують бути закопаними снігом з снігоочисних машин. Так само, за 9 січня 2019 року, замети поруч з трасами з очищеного снігу виросли до 110 см. З центру міста сніг вивозять спеціальні машини, щоб не створювати погану видимість на вузьких вуличках, або на проспектах з пожвавленим рухом. Також, сьогодні загін поліцейських допоміг жителю населеного пункту Перемога викопати зі снігу машину.

 На Південному вокзалі Харкова ситуація також перебуває під контролем: було відзначено, що за два дні 8 та 9 січня, шляхи були очищені, а сніг з території вокзалу вивезений в розмірі 4,4 тисячі кубів.  В аеропорту міста також працюють служби з вивезення снігу зі злітних смуг та їх очищення.

 «Ми робимо все можливе, щоб така погода ніяким чином не завадила городянам вести звичне їм життя»

 – кажуть представники міської адміністрації.  Нагадаємо, що найближчим часом в Харкові очікуються сильні снігопади, аномально низькі морози та лід на дорогах.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.