Субота, 27 Липня, 2024

У Харкові впровадять спецпропуски у громадський транспорт?

У зв’язку з карантинними обмеженнями, які стосуються і міського транспорту також, різні міста, наприклад Київ, вже впровадили систему спецперепусток для пересування працівників важливих підприємств і закладів. Незабаром такі самі картки можуть впровадити і в Харкові. Яка інформація про це є на даний момент розповідаємо в наступному матеріалі. Далі на kharkov-future.

За неофіційними коментарями співробітників деяких підприємств Харкова, їх керівництво вже почало процедуру оформлення таких спецперепусток і незабаром почне їх видачу. Навіть називають вже конкретну дату – 13-те квітня, тобто перший день наступного тижня. Однак за словами заступника Харківського міського голови з питань інфраструктури Євгена Водовозова ця дата не співпадає з реальністю, адже міськрада поки нічого такого не затверджувала. Також Водовозов не заперечив, що роботи з впровадження такої системи проїзду наразі активно ведуться і закликав довіряти тільки офіційним джерелам інформації. Якщо міська рада все ж вирішить ввести ці квитки, інфраструктура вже буде готова і всі процеси відбудуться вчасно, запевняє заступник мера.

Нагадаємо, в столиці майже з самого початку карантину ввели повну заборону на пересування міським транспортом, до якого входять метро, трамваї/тролейбуси, міські автобуси та маршрутки. Однак деякі маршрути все ж залишаються працювати для людей, які залучені у роботу важливих підприємств та служб. Перш за все мова йде про медиків, персонал продуктових магазинів та промислових підприємств. Тим часом у Харкові й досі можуть користуватися транспортом усі категорії громадян, незалежно від мети поїздки. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.