Субота, 20 Квітня, 2024

Харків – Відень

В цьому році до списку авіакомпаній на території України знову повернувся лоукост Wizz Air.  Харків’янам авіакомпанія подарувала нововведенням – відтепер, з Харкова можна буде безпосередньо долетіти до столиці Австрії Відня.  Далі розповість Kharkov-future.

 Компанія Wizz Air запустила регулярні рейси, які будуть здійснюватися один раз на тиждень у будній день – середу, а також , один раз у вихідний – неділю. Виліт з міжнародного аеропорту «Харків» буде проводитися о 11:15, а відстань між Харковом та Віднем пасажири пролетять за дві з половиною години.  Тепер харків’яни і гості міста зможуть без проблем добиратися до столиці Австрії, відвідувати знатні місця, де проводив свій час Людвіг ван Бетховен, Вольфганг Амадей Моцарт, Зигмунд Фрейд … Подивитися на імператорські палаци династії Габсбургів та випити чашку кави недалеко від собору святого Стефана. Квиток до Відня – в один бік – обійдеться від 1700 до 3500 гривень, в залежності від обраного Вами класу та кількості багажу.

 Крім цього напрямку в аеропорту Харкова так само діють регулярні рейси даної авіакомпанії до Гданську, Катовіце, Вроцлаву, Дортмунту, з 13 листопада 2018 року – до Лондону (вперше з Харкова можна долетіти безпосередньо в Лондон).  Перельоти за цими напрямками здійснюються так само два та три рази на тиждень. На вересень 2019 року авіакомпанією заплановано відкриття нового регулярного рейсу – Харків – Краків.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.