Вівторок, 19 Березня, 2024

Реконструкція футбольних майданчиків в парку Горького

Популярний серед футбольних харків’ян об’єкт в парку Горького закривається на реконструкцію покриття майданчиків. Подробиці кошторису, як зазвичай в таких випадках, громадськість дізнається з повідомлень Харківського антикорупційного центру. Втім, на це раз сума співмірна і зрозуміла фахівцям в галузі будівництва і господарювання – всього лише 444,8 тисяч гривень на 4 майданчики для міні-футболу. Далі на kharkov-future.

«Всі пам’ятають, як зовсім недавно відкривали після реконструкції парк Горького, і ось прийшов час знову реконструювати окремі зони парку» – йдеться в повідомленні ХАЦ.

Договір вже укладено з комунальним підприємством «Архітектурно-проектний центр».

Втім, це не єдиний об’єкт, який буде схильний до капітального ремонту. Приблизно в той же час, кілька років тому, що і майданчики був зведений комплекс інклюзивного дитячого майданчика.

Також витратять 325,7 тисяч гривень на проект реконструкції дитячого ігрового комплексу «Кремлівська стіна» під інклюзивний дитячий майданчик. Договір також провели 7 лютого з КП «Архітектурно-проектний центр».

На футбольних майданчиках передбачається не тільки заміна покриття, будуть додані навіси над площинними спорудами. Безсумнівно, потребують реконструкції огорожі від попадання м’яча, що застосовуються зазвичай конструкції деформуються протягом двох-трьох років. Мається на увазі, що будуть приведені в порядок і трибуна для глядачів, яка теж за кілька років трохи втратила свій привабливий вигляд.

Комплекс мініфутбольних майданчиків був побудований в 2020 році під галас Євро 2012 і допоміг розвантажити перевантаженість майданчиків стадіону «Металіст». За ці роки популярність міні футбольної розваги в Харкові постійно зростала, будувалися майданчики по районам і завжди виявлялися затребуваними. Нещодавно була добудована комфортабельна роздягальня з душовими кімнатами, яка прикрасила сучасною естетикою навколишнє оточення, і, фактично поряд з майданчиками була обладнана автостоянка. Також при майданчиках парку Горького проходив набір в дитячі групи, у вечірній час майданчики здавалися погодинно в оренду і працювали фактично з 6 ранку до півночі. В цілому це дуже хороша новина для любителів пограти в футбол, якщо тільки за умови, що це реально буде завершено до потепління. Поки альтернатива для любителів фізкультури в цьому місці є баскетбольний майданчик і роледром.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.