П’ятниця, 26 Квітня, 2024

У Харкові з'являться нічні маршрутки

У зв’язку з тим, що Харків завжди розростається і в місті збільшується населення, починає змінюватися і трафік транспорту. Як розповіли в Харківській міській раді, через такі зміни в місті планують налагодити більш комфортні умови для людей і ввести, так звані, нічні маршрутні автобуси, повідомляє “kharkov-future”.

За словами заступника мера Харкова з питань цифрової трансформації Олега Добробота, в місті є певні проблеми з трафіком і в деяких районах нічний пасажиропотік в рази більше, ніж в інших. Він зазначив, що мобільні оператори аналізують інформацію про переміщення клієнтів і на базі цих даних будуть вибудовуватися нічні маршрути.

Так, якщо в п’ятницю вночі в одному з районів міста є стабільний пасажиропотік, а таке буває в тих частинах міста, де в основному розташовані розважальні заклади і нічні клуби, то міська рада буде вирішувати проблему транспорту. Перш за все, буде перевірено, наскільки економічно доцільно запустити новий маршрут, а якщо це буде визнано вигідним, то транспорт буде запущений. За словами чиновника, це буде вигідно всім, оскільки місто надає сервіс, громадяни отримують комфорт, а перевізник заробляє гроші.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.