Четвер, 2 Травня, 2024

Харківська ІТ-компанія програмного забезпечення

Сфера ІТ-технологій є досить молодою та перспективною. Фахівці з України постійно скорочують відставання від зарубіжних колег, що дійсно приємно. Не остання роль в цьому процесі належить харківським фахівцям. Детальніше про те, де вони мають змогу працевлаштуватися та наскільки розвинена сфера ІТ в нашому місті, розповість Харків Майбутнього.

«EPAM»

Компанія розпочала свій шлях з 1993 року. До сьогодення вона використовує напрацьований роками досвід для розробки програмного забезпечення. Діяльність компанії направлена на те, щоб стати провідним світовим продуктом, топ-агентством з цифрового та продуктового дизайну. Амбіційні плани вимагають інноваційних рішень та гнучкості, з чим компанія поки справляється на відмінно.

Відомо, що в Україні в «EPAM» працює близько 4600 спеціалістів, а в Харкові – це 1100 ІТ-фахівців.

До особливих інновацій в сфері ІТ, варто відмітити інженерну ДНК, особливу стратегію, поєднання консалтингу та дизайнерських можливостей. Таким чином, компанія робить все можливе для того, щоб перетворити складні бізнес-проблеми на результати в сфері бізнесу.

Команди фахівців компанії «EPAM» займаються обслуговуванням клієнтів більше, ніж у 25 країнах світу. Мова йде про Північну Америку, Австралію, Азію, Європу. Компанія є лідером на ринку серед світових незалежних дослідницьких агентств.

Варто також відмітити, що «EPAM» поповнює список «Форбс» в рубриці 25 найшвидше зростаючих публічних технологічних компаній.

Переваги компанії

«EPAM» завжди прагнуло до досконалості в плані інженерії програмного забезпечення. Компанія і досі не змінила своїх вподобань, вона підтримує унікальну культуру вже понад 25 років.

До основних принципів компанії варто віднести наступні складові:

  • кар’єрний ріст та розвиток;
  • створення міцної команди однодумців;
  • присутні програми внутрішньої мобільності, при необхідності – переселення;
  • спорт, підтримка здоров’я;
  • реалізація професійних заходів;
  • програми по підтримці сім’ї, догляд за дітьми.

Набір в команду

Компанія постійно поповнює перелік своїх послуг, набирає молодих фахівців в свої ряди. У харків’ян є чудова можливість приєднатися до їх числа. В цілому, «EPAM» працює також в напрямку розкриття талантів, співпрацює з університетами Харкова. Університетські програми від компанії є досить вирішальним кроком у світі ІТ. Подібні ініціативи відкривають двері для молодих спеціалістів без досвіду роботи.

Досить успішно функціонує в місті Харків ІТ-Кластер, на високому рівні знаходиться сфера навчання фахівців. Харків’яни мають змогу обрати один з 5 технічних вузів, котрі кожного року випускають близько 2000 ІТ-спеціалістів – початківців.

Якщо ви досі сумніваєтесь, з чого почати шлях, і чи варто, думаєте, наскільки це важко. Можна з впевненістю відмітити, що розпочати кар’єру в ІТ-сфері має змогу кожен бажаючий. Варто лише ознайомитися краще зі сферою та обрати спрямування, розвиватися в ньому. Відповідно, і заробітна плата у хороших фахівців буде достойною.

Харківська ІТ-компанія

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.