Вівторок, 19 Березня, 2024

Харківська ІТ-компанія аутсорсингу

ІТ-сфера в Харкові є досить розвиненою, наше місто можна з впевненістю віднести до другого по величині ІТ-центру країни. Нагадаємо, перше місце займає столиця України – Київ. Детальніше про компанію, в якій задіяно чимало харківських ІТ-спеціалістів, розповість Харків Майбутнього.

«NIX Solutions»

В даній компанії працює близько 1500 спеціалістів в Харкові. Вона заснована в 1994 році, до нашого часу спромоглася стати однією з великих та успішних  ІТ-компаній аутсорсингу в Україні. Спеціалізується компанія на Web Development, Mobile Development, Internet Marketing, Quality Assurance, System Administration, Project management.

В багажі «NIX Solutions» є чимало успішно виконаних проектів. Її історія та міцні традиції підкупають, як і комплексний підхід до вирішення різнопланових задач. Перелік послуг компанія постійно розширює, як і їх якість.

Компанія зростає кожного дня, допомагаючи іншим, беручи на роботу нових, молодих фахівців – харків’ян. Команда спеціалістів займається вивченням нових технологій, розробкою технологічних рішень для складних проектів.

Основні принципи

Компанія характеризує себе такими складовими.

  1. Інновації. Компанія завжди знаходить нестандартні рішення, проявляє себе кращим чином. В будь-яких складних ситуаціях, характерних для нашого століття, важливо бути гнучким та стресострійким. Компанія та її працівники підходять під дані характеристики.
  2. Високий рівень якості. Компанія не пропонує дешеві рішення, але клієнт платить за якість. Талановиті фахівці об’єднані однією спільною справою, ефективною системою комунікації. В результаті команда спеціалістів отримує продукт, котрий відповідає міжнародним стандартам.
  3. Надійність. Віддалена взаємодія дозволяє замовнику контролювати процес. Чесність, прозорість та конфіденційність є лозунгом роботи компанії.
  4. Широке покриття. Компанія пропонує різні по наповненості пакети ІТ-послуг в конфігурації. Присутня можливість «орендувати» команду фахівців. Будь-які виклики ринку можна зустріти гідно.
  5. Вартість. Компанія пропонує гнучкі умови співпраці, якість продукції при вартості набагато меншій, ніж в Західних країнах.

Шанс для молоді

Успішна ІТ-компанія постійно поповнює ряди своїх працівників. Молоді та амбіційні харків’яни мають змогу пройти курси, стажування, котрі пропонує компанія. Є можливість проходити практику ще будучи студентом вищого навчального закладу. При цьому нічого не заважає поєднувати роботу та навчання. Після того, як містянин стає частиною команди, він отримує підтримку та захищеність, впевненість в завтрашньому дні. Досить лояльно компанія відноситься до працюючих студентів, йде на зустріч.

Робота в команді завжди вітається. Не важливо, чим зайняті працівники, які задачі вони виконують. Це може бути розробка складного додатку, чи тестування фічі, відпочинок – в «NIX Solutions» цінують дружність та командний дух.

Нагадаємо, центр розробки компанії знаходиться в Харкові за адресою вулиця Каразіна, 2.

Харківська ІТ-компанія

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.