Вівторок, 30 Квітня, 2024

Міні-парки продовжують встановлювати у спальних районах Харкова

У Харкові багато добре обладнаних місць для відпочинку та занять спортом, і що особливо важливо для харків’ян, вони знаходяться не лише в центральній частині міста. Міні-парки відкривалися та продовжують відкриватися на території всіх районів Харкова. Ця тенденція радує батьків і маленьких дітей, і підлітків, оскільки, щоб дитина могла активно відпочити на впорядкованому майданчику, не треба їхати далеко. Далі на kharkov-future.

Комфортними спортивними майданчиками обладнано двори спальних мікрорайонів. Це стало можливим завдяки міській програмі, яка почала активно працювати та втілюватись у життя під керівництвом голови Харкова.

Упорядковані внутрішньобудинкові простори сьогодні вже не рідкість. Перші чудові міні-парки були відкриті в Новобаварському районі і далі поширилися по всьому місту.

Сучасний міні-парк відкрили на вул. Молочний, Слобідський район. Раніше, там де зараз встановлений комфортабельний майданчик, була покинута пустка. А сьогодні тут цілий спортивний комплекс, який складається з футбольного, баскетбольного та волейбольного полів. Для підлітків та дорослих встановлені спортивні тренажери. Діти молодшого віку можуть пограти в пісочниці, похитатися на гойдалках та каруселях, побувати на мотузковому атракціоні. Батькам теж є де відпочити, поки діти зайняті іграми, по периметру майданчика стоять комфортабельні лавки.

Цього року у Харкові відкрили вже понад тридцять упорядкованих парків, які розташовані у дворах мікрорайонів. Примітно, що для кожного парку розроблялася своя система встановлення тренажерів та ігрових комплексів. Фахівці, спираючись на потреби населення, обладнали сучасні ігрові зони відповідно до стандартів якості.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.