Четвер, 25 Квітня, 2024

Повна програма святкових заходів у Харкові

Харків взимку, під час свят, дуже сильно змінюється: в центрі міста встановлюються Лускунчики, які вітають жителів та гостей міста.  Інсталяції заповнюють собою всі площі та сквери.  Харків’яни радіють гірляндам і прикрасам.  Кожна кав’ярня змагається з сусідніми за право називатися найзатишнішою та найсвятковішою.  Kharkov-Future підібрали для Вас найцікавіші заходи міста в єдиний святковий набір.

 23 грудня, об 11 годині дня пройде балет «Лускунчик» в театрі опери та балету.  В цей же день відбудеться вечірня вистава для дітей і дорослих «Снігова королева», так само, у ХНАТОБі о 18:30.

 24 грудня відбудеться відкриття новорічної ялинки в парку розваг імені Максима Горького о 14:00.  З цього ж дня почнуться новорічні змагання з хокею між дорослими і дітьми на «Салтівському льоду», які триватимуть до 27 грудня.

 26 грудня стане знаменно тим, що відбудеться відкриття головної ялинки міста – на площі Свободи.  Початок святкової програми призначено на 16:00.

 27 грудня почнуться новорічні ялинки і святкові заходи для дітей молодшого шкільного віку в Палаці спорту.  Вистави триватимуть до 5 січня 2019 року.

 29-30 грудня пройдуть лижні гонки на базі «Темп», до перегляду запрошуються всі бажаючі.

 31 грудня буде діяти відразу дві новорічні ялинки: в Парку Горького та на площі.  У парку Горького святкова програма розпочнеться о 13:00, а завершиться о 4 ранку 1 січня 2019 року.  Плануються конкурси, вистави, виступи харківських і запрошених знаменитостей, а також ді-джей.  На площі Свободи гуляння розпочнуться о 23:00, і триватимуть до 2-ї години ранку.

 1-4 січня 2019 року буде відзначено масовими гуляннями на площі і в парках міста.  Місто тримає в секреті програму, але пообіцяло, що зі сцен розважати городян будуть веселі і добрі спектаклі та сцени.

 6 січня на головній площі міста відбудеться вечірнє різдвяне дійство «Ніч напередодні Різдва», а так само повідомляється, що всі хатинки з шашликом, чаєм та солодощами, каток на площі будуть діяти протягом усього січня.

 Редакція Kharkov-Future вітає Вас з наступаючими святами.  Нехай в новому році всі цілі здійснюються, всі рідні будуть здорові, а місто стає все кращим і розвивається!  Захоплюючих і веселих свят!

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.