Четвер, 18 Квітня, 2024

У Харкові ведеться ремонт доріг

У Харкові активно ведеться ремонт доріг до весни.  Оприлюднено, що буде проведено понад 100 ремонтних робіт.  Про це докладніше розповість Kharkov-Future.

 28 лютого 2019 року на обласній сесії Харківської ради було прийнято до уваги, а так само при розгляді бюджету на витрати області та міста закладено, що до 2020 року має бути повністю відремонтовано дев’яносто три шляхи місцевого значення.  Юлія Світлична, губернатор Харківської області і голова обласної сесії заявила про те, що в зв’язку з перевищенням митних платежів коштів на ремонт стане більше, а значить – більшу кількість доріг буде відремонтовано.

 На ремонт доріг виділено понад 10 мільйонів гривень, так само, планується масштабне прокладання-будівництво-зведення окружної дороги, що з’єднує Мерефу і Лозову.

 “Для того, щоб зменшити навантаження на дорогу Мерефа – Лозова – Павлоград, буде створена нова дорога в об’їзд Лозової.  Це убезпечить дорожній рух і зведе до мінімуму навантаження на комунальні мережі”, – сказала губернатор Харківської області Юлія Світлична.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.