Середа, 17 Квітня, 2024

Найбільш високооплачувані професії Харкова

У Харкові дуже багато підприємств і організацій.  Як вітчизняних, так і міжнародних.  Сьогодні Kharkov-Future розповість про найбільш високооплачувані професії міста, які відносяться до українських організацій.  Статистичне опитування було проведено в Головному регіональному управлінні статистики за 2018 – початок 2019 року.

 За даними статистичного опитування соціологів Харкова, середня зарплата по місту 7-8 тисяч гривень.  Однак, у багатьох також вона варіюється від 4 до 6 тисяч.  Професії, завдяки яким населення отримує найбільші зарплати, виявилося задіяним в сферах промисловості, економіки та правління.  Так, найвищу зарплату отримують працівники добувної промисловості та розробники кар’єрів – 22 з половиною тисяч гривень на місяць, на другому місці розташувалися працівники телевізійних ЗМІ та соціального страхування – 17 000 гривень, на третьому – будівельники і постачальники електроенергії – 12-15 000 гривень на місяць  .

 Середні зарплати: від восьми до дев’яти тисяч гривень на місяць у баристів, у головних співробітників магазинів одягу в торгових центрах, а так само у деяких представників індустрії кулінарії.  В основному – працівники, які працюють на приватного підприємця.

 Найменші зарплати отримують ріелтори – 6,5 тисяч в місяць, співробітники охорони здоров’я та освіти – від 6 до 7 на місяць, а так само працівники мистецтва, розваги, спорту і відпочинку – в середньому 5 з половиною тисяч гривень.

 Таким видався огляд на початок 2019 року в Харкові.  Найперспективнішими і високооплачуваними професіями виявилися ті, які задіяні в будівництві, економіці, державному правлінні, а так само в обороні міста.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.