П’ятниця, 29 Березня, 2024

Плани міста на весну – 2019

Масштабні плани Харкова на весну 2019 року – є етапом розвитку всіх сфер життя міста.  Детальніше про них розповість Kharkov-Future.

 Весною 2019 року планується продовження реконструкції парку імені Тараса Шевченка: водойма поруч з головною алеєю, нові лавки та альтанки.  Нагадаємо, що реконструкція почалася влітку 2017 року, і ведеться до зараз.  Крім цього, заплановано великі роботи в зоопарку міста, в даний момент лише частково розібрані деякі з територій.  Так само, будуть введені нові способи озеленення території парку та паркової зони.

 На дитячих майданчиках міста так само заплановані зміни: виділено понад півтора мільйона гривень на облаштування нових комплексів тренажерів і на ремонт вже існуючих.  Можливо, будуть доданий нові елементи.  Так само на ці кошти будуть побудовані нові дитячі майданчики для дітей міста.

 У скверах належить відкриття зон вай-фай з вільним доступом, а в центрі міста.  На місці, де раніше був млин – відбудеться будівництво справжнього it-комплексу, з готелем, потужним сервісом і обладнанням, і сучасними офісами для компаній зі світовим ім’ям.  Планується що він стане центром фінансів і економіки Харкова.  Цей комплекс вже визнано найуспішнішим будівництвом Харкова для вкладень.

 Так само, цієї весни вирішиться найголовніша загадка міста за останні роки: що ж буде стояти на місці впав пам’ятника на площі Свободи: фонтан, статуя, клумба, підприємницьке місце, новий пам’ятник або все ж ресторан – вежа.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.