Субота, 20 Квітня, 2024

Підготовка Харкова до весни

Харків повним ходом готується до весни.  Закуповуються нові машини і устаткування для сільгоспугідь, готуються насіння для полів і клумб міста.  Детальніше про плани міста на весну розповість Kharkov-Future.

 Міська влада відповідально ставляться до початку роботи на полях, і тому містом було закуплено кілька десятків нових міні і великих тракторів.  Вони знадобляться при обробці полів і землі, розсадження майбутнього врожаю, який належить зібрати за допомогою цих же сільськогосподарських машин восени.

 Так само, було закуплено кілька десятків екскаваторів, при яких, в місті можна буде вести роботи.  Крім іншого, для Парку імені Тараса Шевченка та парку імені Максима Горького були закуплені і проведено ремонт міні – машин, які використовують для пересування по парках і очищення асфальту від сміття і пилу.

 Щодо насіння в Харкові відбувається щорічна закупівля для клумб, якими прикрашається все місто: вони діють до холодів, а значить, використовуються складні комбінації грунту і насіння, щоб підібрати ідеальну зв’язку рослин, який будуть радувати перехожих своїми квітами і ароматами починаючи з весни і закінчуючи початком  осені.

 Таким чином, в Харкові відбувається баланс весняної техніки і рослинності, яка лужіт їжею і красою міста.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.