Четвер, 25 Квітня, 2024

У Харкові буде побудовано новий мікрорайон

У Харкові планується спорудження нового житлового мікрорайону, докладніше розповість Kharkov-future.

 Будівництво почнеться в травні 2019 року, і триватиме аж до весни 2021. Забудова території планується на Салтівському шосе, це було обговорено на сесії Харківської міської ради четвертого грудня.  На вулиці ім.  Руслана Плоходько буде побудовано два житлових будинки, а також, будуть споруджені сучасні комплексні дитячі майданчики, висаджено дерева та облагороджена зелена зона, так само, планується мотузковий містечко-майданчик для дітей, що відповідає всім нормам безпеки, майданчик для вигулу домашніх вихованців – як і  по всьому місту.

 Крім цього, буде так само побудований майданчик для велосипедів і проведено повний, капітальний ремонт доріг прилеглих до житлового комплексу вулиць, будинки, що знаходяться поруч, будуть так само відремонтовані.  Планується будівництво нової підстанції, яка буде обслуговувати ново побудовані будинки, а так само – проведено капітальний ремонт стадіону 64 школи Харкова, яка знаходиться неподалік.

 Це все було обговорено і вирішено на сесії, проведеної 4 грудня 2018 року Харківською Міською Радою.  Нагадаємо, що в Харкові в даний момент ведеться більше 30 активних будівництв житлових будинків по всьому місту, а також, регулярно ведуться роботи по поліпшенню стану дитячих майданчиків, їх заміни сучасними комплексами, відкриваються зони для вигулу собак і сквери, а також, проводиться  активне садівництво для всіляких територій деревами, квітами і рідкісними рослинами.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.