П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Харківський аеропорт відкрив нові рейси в Грузію

Як повідомляє сайт ХОДА, харків’яни тепер зможуть вільно літати лоукостами в Грузію.По інформації харківського аеропорту, українська лоукост-авіакомпанія не тільки відновила рейси до Шарджі, але і додала до своїх маршрутів перельоти до Києва і столицю Грузії Тбілісі. Перельоти стають регулярними і будуть відбуватися кілька разів в тиждень. Далі розповість “Харків Майбутнього”.

Варто відзначити, що SkyUp Airlines – це не іноземний перевізник, а українська компанія, заснована в 2016 році. Вже з травня 2018 року перші літаки авіакомпанії здійснили свій перший політ. Перевізник надає послуги з перельотів в європейські міста. Влітку в авіакасах буде доступні квитки в такі міста як Париж, Бове також в міста Ріміні, Ларнака, і українську Одесу. На будь-який день можна замовити квиток у Львів і Прагу.

Рейси на Шарджу були відновлені з 25 жовтня. Польоти доступні харків’янам по вівторках і п’ятницях. Коштувати один переліт буде від 3270 гривень – це ціна за одне місце і без урахування багажу. А ось вартість квитка на літак до Києва обійдеться вже в 13 гривень. Ця ціна також враховує тільки одне місце і відсутність багажу, крім ручної поклажі. Перельоти в Київ будуть відбуватися кожен понеділок і середу. Таким чином тепер з харківського аеропорту маршрут до столиці освоїли вже дві компанії – МАУ і SkyUp Airlines.

А ось 29 грудня авіакомпанією були відкриті в столицю Грузії Тбілісі. Переліт здійснюється щовівторка і щоп’ятниці і обійдеться клієнтам по 1791 гривні за місце без багажу.

Квитки доступні в усіх напрямках і можуть бути куплені як в авіакасах аеропорту, так і на сайті кампанії.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.