Четвер, 25 Квітня, 2024

Харків'яни дочекались тепла – опалювальний сезон розпочато!

Від сьогодні Харків для мешканців квартир став теплим. 72.5 % житлових будинків тепер зігріють своїх господарів. З відомості КП “Харківські теплові мережі”, тепло отримали житлові будинки, лікарні, школи, дитячі садки та об’єкти культури, пише Харків Майбутнього

Багато містян запевнюють, що їх ще не “обігріли”. Питання по теплопостачанню до усіх осель планують завершити у кінці жовтня. Зараз процес запуску тепломереж виконується поступово та для зручності харків’ян на сайті Харківської міської диспетчерської служби опубліковано графік постачання тепла у будинки. Він поділений по районам міста та для кожної вулиці виділений проміжок часу, у який буде ввімкнено опалення. Цей період варіюється від 2 до 3 днів. Спочатку підключаються малоповерхові будинки (2-7 поверхів). Черга завершена, коли підключені усі споживачі в межах мікрорайону.

Роботи по перекладанню тепломереж по Харкову продовжуються, та це ніяк не вплине на піддержання тепла у квартирах. Також нагадаємо, що опалювальний сезон у Харкові розпочався зі страйку комунальників. На той момент КП «ХТМ» заборгували працівникам близько 100 мільйонів гривень. Наразі конфлікт вирішено, а на підтримку Харківських тепломереж виділено 90 мільйонів гривень.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.