Четвер, 25 Квітня, 2024

До Литви та Польщі з комфортом. Нові рейси від Raynair для харків'ян

Компанія авіаперелетів Raynair запустила два нових рейси з Харкова до Вільнюса (Литва) та Познані (Польща). 420 гривень (без урахування багажу) – така ціна акційних білетів на обидва рейси, яка буде діяти до 30 жовтня. Всього взимку від компанії Raynair буде працювати 3 харківських напрямки. За словами менеджерів по продажу та маркетингу Raynair планується перевести близько 170 000 пасажирів, пише Харків Майбутнього

До Польщі пасажири можуть відлетіти у четвер та неділю, а час находження у повітрі складає 2 години 25 хвилин. Тепер мешканці Харкова мають змогу літати без пересадок у шість польських міст. 27 жовтня відбувся перший рейс до Литви. У подальшому рейси будуть у середу та неділю, а тривалість рейсу складає 1 година 45 хвилин.

До речі, Харків – це четверте місто України, яке пов’язане прямим рейсом з Вільнюсом. Такий розвиток авіасполучення допоможе обом країнам у налагодженні взаємозв’язків та сприятиме розвитку туризму.

Кінець березня 2019 року став початком співпраці харківського аеропорту з ірландською авіакомпанією Raynair. Нові напрямки доповнюють авіарейс Харків – Краків, який відкрили ще 17 червня 2019 року. Також  Raynair анонсували доповнення, які з’являться у 2020 році – з 3 квітня запустять рейси до Будапешту. В цілому кількість перевізника складає більш ніж 2000 напрямків між 239 аеропортами 40 країн.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.