П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Як зареєструвати підприємство

В Україні все частіше можна зустріти нові підприємства, магазини, торгові центри, кафе і ресторани. Іноді й сам замислюєшся про те, як би почати працювати на себе, відкривши власну справу. Якщо ви все ж зважилися на це — прочитайте цю статтю, можливо в ній ви дізнаєтеся, як зареєструвати фірму або підприємство швидко, професійно і недорого.

Сам чи не сам?

Звичайно ж, багато хто вважає, що у всіх питаннях реєстрації можна впоратися без сторонньої допомоги, і деякі справляються безсумнівно. Але, є і такі підприємці, які не знають куди та до кого звертатися з цього питання і вибирають допомогу юридичних компаній. Такі установи роблять всю роботу за вас, єдине, що необхідно — це повний пакет документації та невелика сума грошей (кожна робота повинна оплачуватися). 

Дізнатися детальніше про таку послугу юристів можна звернувшись в юридичну фірму Imperium Lux, де фахівці своєї справи допоможуть і швидко зареєструють ваше підприємство.

сделка с юристом

Якщо ж ви вирішили реєструвати фірму самостійно, тоді варто визначитися з формою власності: ТОВ (товариство з обмеженою відповідальністю) або ПП (приватний підприємець).

Розглянемо на прикладі ТОВ

Для початку, ТОВ — це товариство з обмеженою відповідальністю, юридична особа. Засновниками можуть бути як фізичні, так і юридичні особи резиденти та нерезиденти.

В цьому випадку для реєстрації необхідні протокол та статут, які повинні бути підписані усіма засновниками та посвідчені нотаріусом. Далі документи відправляються на розгляд державному реєстратору. Останній, у свою чергу, перевіряє документацію на наявність помилок і якщо їх немає — держреєстратор реєструє ваше ТОВ і вже через кілька днів можна завантажувати з Єдиного державного реєстру виписку за допомогою коду в Опису документів, яку ви отримуєте від держреєстратора.

рассмотрение документов

Після, готується пакет документів на отримання розрахункового рахунку, а саме:
довідка з органів статистики;

  • копія статуту, що завірена нотаріально;
  • картка підписів довірених осіб і печаток підприємства;
  • копії документів директора;
  • ліцензії;
  • дозволу.

Активація розрахункового рахунку відбувається протягом декількох днів, після цього можна сміливо проводити банківські операції.

Зверніться в юридичну фірму Imperium Lux і переконайтеся, що весь процес реєстрації вашого підприємства проходить швидко і професійно завдяки кращим фахівцям.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.