Вівторок, 30 Квітня, 2024

Як вибрати жалюзі?

Для затишку у квартирі або офісі мало одного тільки вибору меблів і кольору стін. Одним із головних завдань в оформленні приміщення є вибір захисту від сонця – штор, ролетів або жалюзі. Саме цей атрибут додає інтер’єру естетики, а людині дарує відчуття безпеки. Магазин Jaluzi-Service в Харкові пропонує жителям міста найширший асортимент продукції, кваліфіковану допомогу в її виборі та встановленні, а також багато інших приємних нюансів.

Переваги вибору жалюзі

Чому більшість людей все частіше віддають перевагу саме жалюзі? Крім можливості регулювання світла, ця конструкція дарує сучасній людині безліч можливостей. До них відносяться:

  1. Легкий догляд. На відміну від звичних нам тканинних штор, жалюзі не потрібно прати, сушити і прасувати.
  2. Простота в експлуатації. Якою б не була система управління, відкрити і закрити жалюзі можна за кілька секунд.
  3. Прикраса інтер’єру. Крім того, що асортимент жалюзі представлений в різній колірній гамі, існують також вироби з малюнками, бамбукові, алюмінієві і багато інших.

різнокольорові жалюзі

На що звернути увагу при виборі жалюзі?

  • вид;
  • матеріал;
  • колір;
  • система управління.

Найчастіше в інтер’єрах зустрічаються горизонтальні і вертикальні жалюзі, які складаються з пластикових або тканинних ламелей. Також набирають популярність і рулонні жалюзі, що складаються з суцільного тканинного полотна. Перевага двох перших варіантів – можливість регулювання сонячного світла, другого – надзвичайно швидкий догляд.

Жалюзі виготовляють із пластику, тканини, металу або дерева. Залежно від локалізації і дизайну інтер’єру, робиться вибір на користь того чи іншого матеріалу. Жалюзі з пластику найчастіше прикрашають ванну кімнату або кухню, тканинними оформляють холи і спальні. Бамбукові жалюзі вибирають для невеликих вікон. Жалюзі з дерева відмінно підходять для будь-яких приміщень в стилі кантрі, з металу – для інтер’єрів в стилі хай-тек.

На щастя, колірна гамма сучасних жалюзі досить широка. При виборі відповідного варіанту орієнтуйтеся на тон стін і м’яких меблів. Якщо не впевнені у виборі кольору, проконсультуйтеся з працівниками магазину “Жалюзі-Сервіс”.

Управляти жалюзі можна кількома способами: вручну, дистанційно і за допомогою системи Smart Home. Найбільш поширеним і доступним варіантом є регулювання вручну за допомогою мотузок або ланцюжків. Наявність пульта або спеціальної кнопки дозволяє управляти жалюзі дистанційно. Зазвичай такий варіант використовують у разі утрудненого доступу до вікна або великих розмірів самої конструкції. Система Smart Home сама відрегулює світло, відкриє або закриє жалюзі.

Чому більшість харків’ян вибирають Jaluzi-Service?

Основними причинами вибору цього магазину є:

  1. Виготовлення продукції з матеріалів найвищої якості.
  2. Комплексне виконання замовлень: від замірів і підбору підхожої конструкції до доставки і монтажу.
  3. Оперативність. Термінові замовлення робляться дійсно терміново. Майстер приїжджає в зручний для клієнта день тижня.
  4. Адекватні ціни.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.