Четвер, 28 Березня, 2024

Модернізація сотні танків у Харкові

Більше сотні танків було модернізовано Харківським бронетанковим заводом.  Детальніше розповість Kharkov-Future.

 Харківський бронетанковий завод модернізував танкові моделі Т-64 2017 року.  Президент України Петро Порошенко з гордістю поділився цим на своїй сторінці в Фейсбук.  За його словами, тепер ці танки мають краще оснащення: сучасні тепловізори, супутникову навігацію, динамічну захист, а так само захищену цифровий зв’язок.  Це все було зроблено українськими фахівцями. Так само, завдяки програмі модернізації цієї моделі танків, всі вони були оснащені новітніми приладами нічного бачення.  Т-64 має в своєму арсеналі найсильнішу захисну програму: динамічну захист.  Вони так само оснащені системою супутникової навігації від «Укроборонпром».

 Система «Либідь» також стала в нагоді – вона оснастила всі танки новими цифровими радіостанціями, які захищені від перехоплень, прослуховування і перешкод.  Передаються всі дані в захищеному режимі онлайн.  Всього за цю програму було модернізовано більше сотні танків виробництва 2017 року.  Адже, по військових мірках, старіння танків починається з другого року користування, оскільки, розробки і збільшення оборонного потенціалу з кожним роком збільшується і зростає, у зв’язку зі збільшенням військової потужності і конкуренції у світі.

 Танковий завод України імені Малишева працює зараз дуже активно.  У минулі роки була запущена програма зміцнення бронемашин і танкового потенціалу української армії.

 Таким чином, модернізація танків пройшла успішно.  І все це відбулося завдяки Харківському танковому заводу імені Малишева, а також українським фахівцям.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.