Четвер, 25 Квітня, 2024

Відеоспостереження на Харківських вулицях

На Харківських вулицях з’явиться ще більше камер відеоспостереження.  Вони будуть не приватного, а міського значення.  Детальніше розповість Kharkov-future.

 Глава МВС Арсен Аваков заявив, що в Харківській області відсутня масштабна система відеоспостереження, яка повинна бути в такому великому місті для його повної безпеки.  Він зазначив, що програма «Безпечне місто» повинна з’явитися і в Харкові.  Міністр так само сказав про те, що в деяких містах, зокрема, в Маріуполі, після встановлення камер спостереження рівень злочинності і правопорушень в цілому знизився в два рази з кінця осені 2018, у зв’язку з неможливістю приховати факти злочинів, оскільки, вони відображені на  відеокамерах.

 Перший віце-мер міста Харкова Ігор Терехов заявив, що Харків запланував встановлення відеокамер на осінь 2019 року, і завдяки цьому кроку він стане ще більш безпечним і приверне інвесторів.  Стежити за відеокамерами буде особливий відділ поліції, а також, кількість патрульних машин трохи зменшиться – у зв’язку з камерами в деяких діапазонах, видимість буде гарною та не потребує патрулювання.  Однак, зазначається, що патрульні машини, як і завжди, будуть приїжджати за викликом від 5 до 10 хвилин.

 Відзначено, що всі міста-мільйонники України вже встановили відео-камери на вулицях.  Це значно знизило бандитизм і розбій на вулицях, а мешканці міст стали відчувати себе більш захищеними.

 Таким чином, Харків стане ще більш розвиненим містом, з безпечними вулицями і якісною роботою з охорони і захисту городян та їх майна.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.