Вівторок, 23 Квітня, 2024

Деловий договір між Харковом та Китаєм

Бізнесмени Харкова і Китаю підписали діловий договір – подробицями поділиться зі своїми читачами Kharkov-Future.

 На підставі проекту «один пояс – один шлях», запропонованого Китаєм багатьом країнам світу, Харків і Шанхай уклали ряд важливих ділових договорів.  Тепер на базі найбільшого ринку Європи – Барабашово, що знаходиться в місті Харкові, а так само 14 по величині за площею в світі, буде налагоджено виробництво швейної техніки, а так само всіляких текстильних виробів і тканин.

 Відтепер в галузі текстильної промисловості буде створено єдину базу made in Ukraine, на основі якої будуть створюватися взуття і одяг, прикраси для дому та постільна білизна, всілякі тканини, за китайськими технологіями.  Так само відтепер український ринок буде ще більш активно співпрацювати з китайським.

 Глава Національного галузевого партнерства в легкій промисловості України Fashion Globus Ukraine, а також радник міністра освіти і науки України Голда Виноградська повідомила, що співпраця ринків України та світу починається саме тут, в Харкові, з запуску легкої промисловості за угодою з Китаєм.

 Нагадаємо, що Шанхай і Харків тепер тісно співпрацюють разом у розвитку легкої промисловості України.  Це все відбувається завдяки проекту, запущеного в 2013 році на розвиток різних промислових галузей країн, на основі співпраці з Китайською Народною Республікою.  Харкову випала доля співпрацювати саме з Шанхаєм, в слідстві їх схожості в розвитку і наявності безлічі однакових промислових підприємств.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.