Вівторок, 19 Березня, 2024

Харківські щури вимагають 80 мільйонів, в зоопарку оголосили новий тендер

Не пройшло і тижня з минулого теднера на майже сто мільйонів гривень, який викликав чимало обурення стосовно доцільності використання бюджетних коштів у нинішній ситуації, та КП «Харківський зоологічний парк» оголосило новий – на майже 80 мільйонів. Ми вчергове не втомлюємося писати про космічні суми, що виділяються містом на розваги, замість актуальних саме зараз сфер, тож, до вашої уваги детальний опис того, на що підуть нові суми з сімома нулями. Далі на kharkov-future.

Отже, сайт системи держзакупівель «Прозорро» повідомляє, що Харківський зоопарк планує залучити 79 мільйонів гривень на будівництво приміщення, в якому розташовуватимуться експозиційні зали різних видів гризунів, а також будівлю ветеринарної служби зоопарку. 

Останній хочуть виділити один поверх загальною площею майже 330 квадратних метрів. Приміщення ветеринарів буде облаштовано всіма необхідними засобами для комфортної роботи: там будуть душ, туалет, кімнати відпочинку та обіду, і звісно ж професіональні операційні, місця для проведення розтину тварин і робочі кабінети. До цього всього також додаються різні підсобні приміщення, зокрема для зберігання кормів, ліків тощо. Кошторис проекту окрім вищеперелічених пунктів включатиме оздоблення будівлі і технічні роботи, прокладання комунікацій, зв’язку, систем безпеки і тому подібного.

Неподалік від зооветеринарної зони буде інша будівля – вольєр для гризунів, що міститиме в собі відкриту зону, що буде обмежена сітчатою огорожею, а також два поверхи критих кліток. Також облаштують гардеробне приміщення, утеплення, санітарну зону і сховища для кормів.

Нагадаємо, що це вже другий тендер, дедлайн виконання якого стоїть на кінець 2021 року, в той час як всі попередні обмежувалися лише роком поточним. Дата проведення торгів – 28 квітня, рівно за два тижні. 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.