Вівторок, 19 Березня, 2024

Презентація в Харкові Державної програми «Доступні кредити»

У Харкові вирішено провести «живу» презентацію президентської програми доступних кредитів на розвиток малого бізнесу. Захід пройде 20 лютого в Харківській торгово-промисловій палаті з 9 ранку. Про що ж ця програма і які нюанси можу здивувати бажаючих скористатися нею, розповість сайт kharkov-future.com.ua.

В цілому дуже важливий і позитивний крок з боку уряду для підприємців. Такого чекали давно від попередньої влади, але так і не дочекалися. Все що було, було дуже вибірково, вибірково і під більший відсоток. Згідно з цими кредитними програмами з ініціативи президента Зеленського нарешті український малий і середній бізнес може скористатися на «європейських» умовах сумами в сотні тисяч гривень.

Під час презентації буде проведено і практичний бізнес-семінар для підприємців, і детальне пояснення умов кредитування. Серед виступаючих будуть спікери з Києва, які мають максимальну обізнаність в цих питаннях. Анонс оголошує про виступ заступника Міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства, експертів Офісу розвитку малого і середнього підприємництва при Міністерстві розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства, Фонду розвитку підприємництва. Також будуть пристосовувати представники банків-партнерів «програми Зеленського» і програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Якщо в двох словах, то система видачі і перевірки влаштована так, що фактично неможливо використовувати гроші нецільовим чином, оскільки в буквальному сенсі слова «на руки» кошти не видаються. Цільове призначення кредиту – закупівля основних засобів виробництва або реконструкція приміщення під конкретне виробництво. Гроші банк перераховує фірмі-продавцеві обладнання, а підприємець зобов’язується його вартість відшкодувати протягом 3-5 років з мінімальним відсотком.

Важливим моментом є те, що кредити доступні тільки громадянам України. На покупку будь-якої нерухомості і будь-яких транспортних засобів ця програма не поширюється.

Участь в семінарі безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.