Субота, 20 Квітня, 2024

«Дорогий» Новий рік: в Харкові витратять 18 мільйонів гривень на святкову ілюмінацію

На сьогоднішній день Харків активно готується до святкування Нового року. Місто прикрашають різними інсталяціями та запалюють святкову ілюмінацію. Цього року міськрада вирішила порадувати харків’ян на повну, тому все місто прикрашений світяться оленями, дідами морозами, сніжинками, саньми і іншими новорічними прикрасами. Проте, цього здалося мерії мало і в міській раді було прийнято рішення створити ще одну інсталяцію під назвою «Зоряне небо», повідомляє Харків Майбутнього.

Суть прикраси полягає в тому, що одну з вулиць міста повністю покриють ілюмінацією в стилі зоряного неба. Інсталяція простягнеться від вулиці Мечникова до вулиці Скрипника. Її вартість становитиме 17,35 мільйонів гривень. Однак не варто забувати про монтажних роботах, по установці декору, які обійдуться місту в 261 тисячу гривень.

Ці дані у відкритому доступі надав Харківський антикорупційний центр, який в свою чергу отримав їх державних реєстрів закупівель.

“Відповідно до кошторису робіт, найбільш витратною буде установка 406 комплектів ілюмінації (2*3 м.) По 24 625 гривень за 1 штуку. Загальна вартість установки цих 406 комплектів становить 10 мільйонів гривень. Крім цього, повинні встановити ще 174 комплекту ілюмінації іншого виду по 4 225 гривень за 1 штуку. Загальна вартість установки цих 174 комплектів становить 735 тисяч гривень. Також до переліку робіт входить монтаж 36 світильників Cruiser 2 LED 108W по 10 781 гривню за 1 штуку”, – повідомляють в “Харківському антикорупційному центрі”.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.