Четвер, 28 Березня, 2024

Харківські боксери встановили рекорд на чемпіонаті України

Харків вкотре довів, що є боксерської столицею України. Про це розповідає «Харків – місто майбутнього» з посиланням на прес-службу ХОДА.

Чотири золотих, одна срібна і п’ять бронзових медалей – врожай харківських боксерів на чемпіонаті України з боксу, який нещодавно завершився у Першій столиці. У загальнокомандному заліку Харків посів перше місце. Така кількість нагород стала абсолютним рекордом за весь час проведення чемпіонатів країни.

Фінал у важкій вазі став виключно харківським. У вирішальній сутичці зійшлися Рамазан Муслимов і Сергій Горський. Обидва спортсмени мають перемоги, як на національному, так і на міжнародному рівні. В очній зустрічі з мінімальною перевагою в кожному з трьох раундів переміг Муслимов. Бронзу завоював ще один представник Харкова Роберт Мартон.

У ваговій категорії до 56 кілограмів переміг представник харківського боксу Микола Буценко. У заключному бою він здолав хмельничанина Владислава Ветошкіна. На додаток до золотої медалі Микола отримав звання кращого боксера турніру.

Також беззаперечно переміг і ще один боксер з Харківської області Ярослав Харциз. У ваговій категорії до 64 кілограм Ярослав не залишив шансів своєму візаві з Херсонської області Олександру Меленюк.

Чемпіон Європи Юрій Шестак в фінальному бою в категорії до 60 кілограм переміг представника Запоріжжя Станіслава Батия в незвичайний спосіб. У другому раунді суперники зіткнулися головами. В результаті харків’янин отримав серйозне розсічення. Бій Шестак проводити не міг. До цього моменту харків’янин вів у рахунку, тому судді віддали перемогу саме йому.

Ще чотири спортсмени з Харківської області завоювали бронзу: Умудов Анар (вагова категорія – до 49 кг), Станіслав Поляничко (вагова категорія – до 56кг), Микита Якимчук (вагова категорія – до 75 кг) і Максим Коц (вагова категорія – до 81кг) .

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.