П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Кому потрібні знімні зубні протези?

Зубні протези, здавалося, є пережитками минулого – пам’ятаєте старі американські фільми та мультики, де бабусі з дідусями перед сном знімають протези і кладуть їх у стакани з водою біля ліжка? Однак зубні протези сьогодні – така ж популярна і зручна річ, яка має місце в сучасному світі. Наприклад, знімні зубні протези в Харкові – це втілення інноваційного підходу виробника до створення зручних і безпечних зубних протезів. 

Так, сучасні зубні протези – цілком нова річ, які не мають нічого спільного з застарілими моделями протезів у стаканах з водою.  

Зубні протези – це вихід із ситуації для тих, хто: 

  • Має частково відсутні зуби – протези можна виймати з рота та при потребі поміщувати назад, на місце відсутніх зубів; 
  • Має повністю відсутні зуби – протези вставляють і виймають на місце зубів. 

Необхідний тип зубних протезів визначає індивідуально ваш лікар-стоматолог, виходячи з вартості та того, чи потрібно замінити один чи всі зуби. Для цього роблять зліпок ваших зубів, аби створити протез таким, щоб він був цілком комфортний для вас. Зробити зубний протез можна в mistodent.ua, де спеціалісти проконсультують вас за посиланням: https://mistodent.com.ua/ortopedia/semnye_zubnye_protezy.html.  

Чи довго доводиться звикати до зубного протеза? 

протез

Декому здається, що звикнути до зубних протезів насправді доводиться довго і важко. І справді – перший час ви можете відчувати певний дискомфорт, однак сучасні протези є максимально зручними і покликані зробити адаптацію до зубних протезів максимально швидкою.  

Може виникати подразнення в окремих випадках – тоді обов’язково необхідно одразу ж звернутися до вашого стоматолога за допомогою.  

Як доглядати за зубними протезами? 

зуби

Зубні протези через деякий час зношуються, однак при належному догляді вони можуть служити тривалий період часу. Для цього необхідно лише дотримуватися кількох правил догляду за зубними протезами.  

  1. Зубні протези є тендітними, відтак рекомендують знімати їх над рушником чи ємністю з водою, аби вони випадково не впали і не розбилися об підлогу. 

  2. Кожного дня чистіть протези. Ніхто не відміняв використання зубної щітки при наявності протезів – їх обов’язково треба чистити кожного дня, як і зуби.  
  3. Зубним протезам не можна висихати. Ніколи не залишайте їх сухими – протези слід класти у воду чи в спеціальний розчин. Однак обережно: гаряча вода може деформувати протез.  

Тож насправді зубні протези – цілком нормальна і доступна річ сьогодні, яка вбереже вашу посмішку гарною і не принесе вам дискомфорту.  

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.