П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Професійні квадрокоптери

Сьогодні безпілотні радіокеровані апарати задіяні у всіх сферах господарської діяльності, виконують ряд важливих завдань. Ознайомитися з моделями, спеціально створеними для професійної діяльності, можна тут – https://modelistam.com.ua/kvadrokoptery/professionalinye-c-765/. Тут представлені квадрокоптери з високими технічними характеристиками і експлуатаційними параметрами, які здатні виконувати різні функції, в тому числі піднімати і переміщати вантажі на відстань.

Якщо раніше квадрокоптери застосовувалися в основному любителями для зйомок користувальницьких фото і відео, то сьогодні це функціональні гаджети, широко використовувані в господарській діяльності:

  • при виконанні ремонтно-будівельних робіт;
  • при вирішенні логістичних та кур’єрських завдань;
  • для охорони і обприскування садів і полів;
  • на полюванні і риболовлі;
  • створенні реклами і трансляції телепередач.

Особливу затребуваність такі безпілотні радіокеровані апарати отримали при складанні карт і планів місцевості, проведенні геологорозвідувальних робіт, при складанні кадастрової документації.

Відповідно, якщо квадрокоптер бере участь у виробничій діяльності, то технічні характеристики і аеродинамічні якості у нього на порядок вище, ніж у аматорського дрона. Це впливає на вартість безпілотних апаратів, тому вона на них досить висока.

Так, наприклад, квадрокоптер DJI Mavic 2 Zoom c двома акумуляторами варто 44490 грн., а квадрокоптер DJI Inspire 2 118 970,00 грн.

Всі професійні квадрокоптера виготовлені з міцних, ударотривких матеріалів, мають тривалий термін експлуатації і високими технічними характеристиками. Деякі моделі, завдяки їх властивостями, широко експлуатуються кур’єрськими службами та інтернет-магазинами для доставки покупок адресатам. Такі безпілотники піднімають в повітря до 15 кг ваги, розвивають швидкість до 65 км/год, і можуть літати до 30 хв. по часу. Більш того, такі вантажівки можуть використовуватися при проведенні ремонтно-будівельних робіт на висоті, піднімаючи в небо необхідні інструменти або будівельні суміші.

Практично кожне підприємство зацікавлене в функціональному безпілотному апараті, який ефективно виконує поставлені перед ним завдання. Якщо вас цікавлять такі квадрокоптери, то в інтернет-магазині «Планета Хобі» їх представлений широкий вибір.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.