Субота, 20 Квітня, 2024

Каразінський університет створив коворкінг для студентів

У понеділок, 19 листопада, був відкритий Karazin Student Hall – місце, в якому студенти Харківського університету безкоштовно зможуть реалізувати всі освітні, культурні проекти, а також активно відпочити. Про це розповідає «Харків – місто майбутнього» з посиланням на прес-службу Харківського університету.

Коворкінг, площею 600 квадратних метрів, створений на базі одного з гуртожитків університету. Довгий час цей будинок перебував в оренді. Потім керівництво навчального закладу вирішило повернути приміщення і створити на його базі креативний простір. На реалізацію проекту пішло три роки.

Віль Бакіров, ректор каразінського університету, був присутній на урочистому відкритті. Він зазначив, що в Україні подібного проекту не має жоден університет. Крім того, ректор розповів, що Karazin Student Hall реалізований виключно за рахунок власних коштів університету.

Студентський коворкінг є open space без перегородок з чисто символічним зонуванням. Тут є м’які пуфики, плазмові телевізори, інтернет, кафе і багато іншого, що допоможе «каразінцям» і відпочити, і попрацювати, і повчитися.

Планується, що тут будуть проводитися семінари, тренінги, концерти, творчі зустрічі з відомими людьми. Щоб зробити Karazin Student Hall максимально комфортним, керівництво університету обговорювало все ідеї і стверджувало кожну деталь закладу спільно зі студентами.

У Харківському національному університеті імені Василя Каразіна на двадцяти факультетах навчається близько п’ятнадцяти тисяч студентів з більш, ніж п’ятдесяти країн світу.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.