Неділя, 28 Квітня, 2024

Wi-Fi роутери для дому від Asus: що потрібно знати?

Ми всі звикли жити в постійному доступі до інтернету: перегляд передач і фільмів, новин, навіть робота у більшості пов’язана безпосередньо з доступом до мережі. Якщо прочитати книгу або прослухати музику в режимі онлайн не важко і з мобільного телефону, то працювати віддалено не так і просто. Тому, вдома або в офісному приміщенні вкрай важливо мати маршрутизатор. У цій статті ви дізнаєтеся про пристрій, що забезпечить краще з’єднання і постійну передачу даних – роутер Асус і його основні характеристики. Вони явно лідирують серед інших брендів.

Чому роутери від Asus?

Asus – це найбільша компанія з виробництва побутової техніки та електроніки. Їх роутери мають підвищений функціонал, який перетворює маршрутизатор в потужний мережевий вузол. До одного пристрою можна підключити Smart TV, ігрову приставку, гостьову мережу і при цьому швидкість передачі даних не впаде і не зависне.

роутер

Від звичайних до геймерських

Виробник пропонує маршрутизатори для будь-яких цілей з різними характеристиками. Для квартири можна придбати роутер з таким функціоналом:

  • 4 LAN-порти (для підключення телевізора або ноутбука безпосередньо знадобиться спеціальний роз’єм);
  • Частота передачі даних 2,4 ГГц або 5 ГГц;
  • Наявність AiRadar (технологія, яка автоматично розподіляє потужність мовлення Wi-Fi);
  • Дві або три антени (забезпечують широту зони охоплення мережі і стабільність з’єднання).

Якщо ж ви любителі ігор на приставках або житло, як і кількість використовуваних гаджетів, досить велике, тоді варто звернути увагу на більш потужні роутери. Такі маршрутизатори мають наступні характеристики:

  1. Кількість LAN-портів – більше п’яти;
  2. Частота – не менше 5 ГГц;
  3. Наявність AiRadar;
  4. Кількість антен – більше чотирьох;
  5. Швидкість передачі даних від 900 Мбіт / с;
  6. Наявність, як мінімум, одного USB порту (краще два) для підключення модему або принт-сервера;
  7. Провідні та безпровідні порти – гігабітні;
  8. Дво- або тридіапазонний модуль;
  9. Чотириядерний процесор (для завзятих геймерів).

роутер асус

В цілому, такий маршрутизатор забезпечить рівну і спокійну роботу, без зависань або втрати сигналу. Отримані дані будуть швидко оброблятися. Наприклад, завантаження відео з розширенням 4К і 8К відбуватиметься без найменшого збою або затримки. Всі онлайн-ігри будуть працювати в обхід VPN і з захисним рішенням від Trend Turbo.

Висока швидкість, підтримка важливих і сучасних технологій, простий і зрозумілий інтерфейс, оригінальний дизайн, якість і, звичайно ж, приємна ціна – це все маршрутизатори від Asus.

Де замовити?

Всі моделі від виробника Asus, від бюджетних до більш дорогих, можна купити в інтернет-магазині Comfy. Тут зібрана тільки найкраща техніка і електроніка, яка дозволить вам і вашим рідним бути завжди в мережі. Якщо ж ви не впевнені в знаннях про маршрутизатор або не можете вибрати між кількома моделями – зверніться до консультантів. Вони з радістю допоможуть підібрати відповідне пристрій. Всього кілька кліків і ви будете насолоджуватися покупкою.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.