Середа, 24 Квітня, 2024

Чи потрібна вам дентальна імплантація?

Більшість людей мріють про красиву усмішку. Для цього вони ходять на різні процедури по відбілюванню, носять брекет-системи і зубні пластини. Але що робити якщо зуба або декількох зубів і зовсім немає? Адже ця проблема не тільки істотно змінює зовнішній вигляд, а й погіршує загальний стан здоров’я. У цій ситуації врятує дентальна імплантація в хорошій клініці. Харків’янам в цьому сенсі дуже пощастило, адже в їхньому місті є РЦСІ, більше про який можна дізнатися на http://www.rcsi.com.ua/services/dentalnaya-implantasiya.

Кому потрібна дентальна імплантація?

Імплантація зубів є одним з найбільш прогресивних методів стоматології, який допомагає назавжди вирішити проблему відсутності зубів. Така процедура підійде тим, у кого:

  • Відсутній один зуб. Незалежно від того, як і коли був видалений зуб, на його місці може з’явиться точно такий же протез.
  • Відсутніми є кілька зубів підряд. Дентальна імплантація дозволяє відновити зубний ряд повністю без необхідності носіння знімних конструкцій.
  • Наявність косметичних дефектів. Різні просвіти також легко усуваються завдяки процедурі імплантації.дентальна імплантація

     

Які види імплантації зубів існують?

  1. Одноетапна. З назви випливає і сама особливість процедури – хірургічне втручання відбувається лише один раз – коли вживляється імплантат. Через кілька днів на його край встановлюється протез. Одноетапна дентальна імплантація проводиться тільки в разі відсутності протипоказань.
  2. Класична (двоетапна). Така процедура вимагає проведення комплексного дослідження, профілактичних заходів, а також більше одного хірургічного втручання. Крім імплантату в ясна також вкручується абатмент, на якому пізніше буде розміщений протез.
  3. Експрес-імплантація. Найбільш короткочасна процедура, на яку доведеться витратити всього 3 дні. Лікарю лише необхідно зробити в яснах прокол, в який вживляється імплантат і “формувач”. Через деякий час встановлюється і протез.

Як доглядати за зубами після імплантації?

Для того, щоб імплантати служили довго і зберігали красу посмішки протягом багатьох років, необхідно дотримуватися правил, докладніше про які ви дізнаєтеся від свого стоматолога. Ось деякі з них:

  1. Користуватися зубною щіткою і ниткою, які вам порадить лікар. Якщо щітка повинна бути м’якою, значить чистити зуби жорсткою і навіть середньої жорсткості щіткою не можна.
  2. Підтримувати свіжість і чистоту ротової порожнини. Після їди необхідно полоскати зуби, перед сном – обов’язково чистити.
  3. Відвідувати стоматолога регулярно. Ви повинні хоча б два рази на рік переступати поріг свого лікаря навіть якщо нічого й не турбує.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.