Субота, 27 Квітня, 2024

5 причин встановити відкатні ворота з профнастилу під Харковом – переваги користування недорогою в'їзною системою підтверджені фахівцями

Металеві зсувні конструкції серії «бюджет» мають більшу популярність серед власників приватних територій, оскільки вони дозволяють швидко перекрити отвір без зайвих витрат. Оптимальним рішенням для установки на дачі або на в’їзді у двір приватного будинку є недорогі ворота з профнастилу. Оцинковані вироби з таким типом зашивання наділені незаперечними позитивними якостями, які зможе оцінити кожен потенційний користувач. Сьогодні представники торгово-виробничої компанії «ЗАВОД ВОРІТ» розкажуть про 5 основних переваг консольних систем, виготовлених з профільного листа. Давайте ж разом дізнаємося, чи варто замовляти бюджетну вуличну конструкцію для захисту приватної території!

изготовление ворот откатного типа для дома

ПРИЧИНА №1: МЕТАЛЕВІ ВОРОТА В ПАРКАНІ МАЮТЬ ТРИВАЛИЙ ЕКСПЛУАТАЦІЙНИЙ ТЕРМІН

В’їзна система, яка захищає двір, повинна працювати довго і безперебійно. При коректному користуванні в’їзні ворота з профнастилу здатні прослужити як мінімум 20 років при щоденному користуванні ними. Завдяки оцинкуванню і спеціальному полімерному покриттю матеріал заповнення відрізняється стійкістю до зносу і згубної дії вологи, морозу, спеки і різких перепадів температури.

ПРИЧИНА №2 – ЦІНИ НА ВОРОТА З ПРОФНАСТИЛУ НАБАГАТО НИЖЧЕ, НІЖ НА ІНШІ ПОПУЛЯРНІ МОДЕЛІ

Чи не кожен власник дачі або заміського будинку бачить сенс в тому, щоб закривати вуличний проріз дорогою конструкцією за 3 000 – 5 000 євро. Автоматичні ворота з профнастилу обійдуться набагато дешевше – сучасну зсувну модель з зубчастою рейкою і електричним приводом на пульті можна купити приблизно за 55-60 тисяч гривень! Невисока ціна обумовлена ​​відповідною собівартістю матеріалу заповнення: незважаючи на дешевизну, він має високу міцність і стійкість до вітрового навантаження.

ПРИЧИНА №3 – ЦЯ МОДЕЛЬ ВОРІТ НА РОЛИКАХ ДУЖЕ ЗРУЧНА В ЕКСПЛУАТАЦІЇ

Консольна система, зашита профнастилом, не займе корисного простору на в’їзді, так як рух полотна буде здійснюватися уздовж огорожі. Ви зможете безперешкодно переміщатися по території, не побоюючись зіткнення зі стулкою. Для того, щоб швидко виходити за межі двору пішки, рекомендуємо купити ворота з профнастилу з хвірткою: https://xn—-7sbgbip5cdatx.in.ua/products/vorota-kiev-okatnie-profnastil-3000-2000.

Також варто відзначити, що металевий щит, що загороджує отвір, відрізняється помірною масою (особливо в порівнянні з куванням або деревом). Це означає, що для управління стулкою знадобиться електричний привід малої або середньої потужності, який при цьому не буде дорогим. Правильно підібрана автоматика, наприклад, CAME або FAAC, не тільки забезпечить комфорт користування в’їздом, але і продовжить термін служби роликового механізму.

ПРИЧИНА №4 – МОЖНА ЛЕГКО ПІДІБРАТИ необхідний ДИЗАЙН ВОРІТ ДЛЯ ПРИВАТНОГО БУДИНКУ

В залежності від уподобань і потреб клієнта йому запропонують кілька різновидів зашивання полотна. Так, бюджетні ворота з металевого листа мають одностороннє заповнення. Врахуйте, що дане рішення передбачає фарбування виробу тільки з зовнішньої частини, що «дивиться» на вулицю. Двостороннє зашивання відрізняється більшою жорсткістю, а також візуальною привабливістю. За бажанням замовника дизайн конструкції буде удосконалений за допомогою декорування матеріалу під дерево. До того ж, полотно можна прикрасити різними кованими елементами: гратами з візерунками, наконечниками ручної роботи і іншими фігурними деталями.

недорогие ворота из профилированного листа

ПРИЧИНА №5 – ВИСУВНІ ВОРОТА З ПРОФІЛЬНОГО ЛИСТА ПРАЦЮЮТЬ У БУДЬ-ЯКУ ПОГОДУ!

Оскільки при установці в’їзної системи стулку розташовують на певній висоті над землею, вона буде пересуватися плавно й безперешкодно. Рейку розмістять таким чином, щоб в неї не потрапляли бруд, пил, трава і листя з дерев. Також варто відзначити, що безперебійний хід стулки буде здійснюватися навіть при сильних снігопадах. Завдяки особливостям монтажу щит не примерзне до землі і не застрягне в заметах.

ЯК ЗАМОВИТИ КОНСОЛЬНІ ВОРОТА З ПРОФНАСТИЛУ З ХВІРТКОЮ ТА АВТОМАТИКОЮ?

Станьте власником недорогої, але якісної вуличної системи вже зараз! Для здійснення покупки необхідно зателефонувати за номером +38 (067) 112-17-04 або ж залишити заявку в режимі онлайн. Досвідчені менеджери проконсультують Вас з усіх технологічних консультацій і допоможуть зробити правильний вибір. Запрошуємо всіх бажаючих відвідати фірмовий демонстраційний салон «ЗАВОД ВОРІТ Харків», розташований за адресою: проспект Гагаріна, 20, 5 поверх, офіс 1411. У спеціалізованому шоу-румі можна не просто докладно ознайомитися з продукцією, а й здійснити покупку зі знижкою!

откатные ворота во двор из профнастила

 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.