Неділя, 19 Травня, 2024

Підтяжка обличчя: ефективний метод збереження молодості харків’янок

Кожна дівчина і жінка проводить біля дзеркала чимало часу щодня. Прекрасній половині важливо виглядати бездоганно завжди і вона для цього роблять безліч різних процедур. Але час йде, нещадно відбиваючись на обличчі і в цих випадках косметичні засоби не принесуть бажаний результат. Тому, деякі жінки вдаються до послуг косметологічних центрів. У цій статті ви прочитаєте все, що потрібно знати про лифтинге і де його роблять в Харкові.

Підтяжка обличчя – це?

Саме така процедура є однією з найпопулярніших. Безсумнівно, від загального вигляду особи, його форми і вирази залежить результат проведення операції. Приклади “До” і “Після” можна побачити тут https://laserone.com.ua/face_lift/.

Ліфтинг особи освіжить зовнішній вигляд власниці, позбавить від зморшок, омолодить.  Будь-яка жінка буде неймовірно щаслива побачити себе нову і красиву.

Дана процедура є різновидом пластичних операцій. Її головне завдання – прибрати з обличчя зморшки, а мляву і обвислу шкіру підтягнути і зробити більш пружною. Деякі жінки після проведення фейсліфтингу відчувають повне моральне і психічне задоволення.

Коли варто проводити операцію?

Ближче до третього десятку жінки починають помічати перші мімічні зморшки навколо рота, на лобі, в куточках очей. Багато хто може відчувати при цьому дикий страх передчасного старіння і при перших таких “дзвіночках” відразу біжать до косметолога.

Є ряд свідчень до проведення процедури з підтяжки обличчя:

  • “Опустилися” брови;
  • Зайві жирові відкладення на століттях;
  • Зморшки;
  • Провисання щік;
  • Втрата контуру обличчя;
  • “Друге підборіддя.

Лікарі не називають точної віку для фейслифтинга, але в основному, жінки звертаються в косметологічні центри після 35 років. До речі, не тільки дами готові “лягти під ніж” заради продовження молодості, а й чоловіки.

Класифікація ліфтингу обличчя

Залежно від недоліків, які турбують пацієнта, розрізняють наступні види підтяжок.  Детальніше про них тут https://laserone.com.ua/face_lift/.

  1. Фронтліфтінг – корекція верхньої частини обличчя (брови, верхні століття, зморшки);
  2. Кругова – застосовується для корекції всього обличчя і шиї;
  3. Підтяжка нижньої частини – корекція шиї і “другого” підборіддя;
  4. Підтяжка середньої частини – корекція обвислих щік, “мішків” під очима, зморшок, розгладжування носо-губної зони.

У яку клініку звернутися?

Безсумнівно, за консультацією та допомогою потрібно звертатися до фахівців, які мають медичну освіту і працюють в кваліфікованому установі. Таким і є косметологічний центр LaserOne.

LaserOne – місце, де зустрічаються професіоналізм, сучасні методики, устаткування і знання команди.

Величезний список щасливих і задоволених клієнтів цієї клініки говорить сам за себе: тут працюють найкращі з кращих.

Збережіть свою красу і молодість за допомогою відмінних хірургів центру LaserOne. Ви будете більш ніж задоволені результатом і безсумнівно станете одним із щасливчиків цієї клініки.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.